Symposium G.F.S.V. Pharmaciae Sacrum t.g.v. 140e Dies Natalis

 

Therapie in een nieuw licht

Op woensdag 16 februari 2022 zal het Wetenschappelijk Symposium van de studievereniging G.F.S.V. “Pharmaciae Sacrum” plaatsvinden ter ere van haar 140e Dies Natalis. Als actueel onderwerp heeft de Lustrumcommissie het thema 'Therapie in een nieuw licht' gekozen. 
 
Zeven sprekers uit verschillende disciplines  zullen een breed spectrum aan onderwerpen belichten betreft farmacie, straling en therapie. Na de opening van het symposium door de Lustrumcommissie en het 140e bestuur, zal drs. Edgard Weening als dagvoorzitter een inleiding geven over het thema en de vormgeving van de dag. 
 
Het programma is hier te vinden.

De accreditatie zal 4,5 punten voor ziekenhuisapothekers en 4,5 punten voor openbare apothekers bedragen. U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen op de P.S.-site.
https://www.psgroningen.nl/agenda/lustrum-scientific-symposium
 
Aanmelden voor het symposium kan tot en met zondag 13 februari 2022.
 
Het symposium vindt plaats in Best Western Plus Hotel Groningen, Laan Corpus den Hoorn 300, 9728 JT Groningen. Vanaf 9.00 uur verwelkomen wij u met koffie en thee. Het symposium begint om 9.30 uur. De kosten bedragen €100,00 voor niet-leden en €40,00 voor alumni van G.F.S.V “Pharmaciae Sacrum”.
 
Let op: Dit symposium wordt in het Engels gehouden!
 
N.B. Gezien de huidige maatregelen omtrent COVID-19 is er kans dat het symposium online zal plaatsvinden. Hiervan zal u tijdig op de hoogte worden gesteld en de prijzen zullen dan ook aangepast worden.