Thema-avond: Antidepressiva

 

Op woensdag 31 oktober 2018 organiseert de GAV in samenwerking met MB advies en organisatie (Monique Bomers) een thema-avond over antidepressiva.

Antidepressiva worden heel erg veel gebruikt in Nederland. Er bestaan veel misvattingen hierover, zoals de opvatting dat antidepressiva verslavend zijn of op grote schaal agressie uitlokken. Als apothekersassistent word je regelmatig geconfronteerd met vragen over antidepressiva en je wilt dan natuurlijk een goed antwoord kunnen geven. 

In deze training wordt heel nadrukkelijk aandacht besteed aan alle aspecten van antidepressiva die voor jou als assistent(e) relevant zijn. We gaan aan de slag met de belangrijkste vragen: hoe antidepressiva werken, welke interacties met andere middelen er zijn en of ze nu wel of niet effectief zijn. 

Spreker is Chiel Ebbelaar, apotheker, klinisch onderzoeker, arts in opleiding
Afdeling Farmaco-epidemiologie & Klinische Farmacologie, Universiteit Utrecht
 
Doelgroep
De avond is bestemd voor apothekersassistenten, farmaceutisch consulenten en teamleiders. Accreditatie voor assistenten is aangevraagd.

Programma
Vanaf 19:10 uur Inloop met koffie/thee
19:30 uur Hoe werken antidepressiva?
Welke soorten komen we tegen in de apotheek?
20:30 uur Pauze
20:45 uur Interacties en balietoepassingen
21:45 uur Einde

Kosten
Kosten per deelnemer: € 75,00 (excl. 21% BTW)

Locatie
De thema-avond vindt plaats op het bureau van de GAV, Schweitzerlaan 4, Groningen.

Aanmelden 
Aanmeldingen ontvangen wij graag vóór maandag 1 oktober a.s. met het aanmeldingsformulier via faxnummer 084-8750148 of via secretariaat@gavgroningen.nl.