ApothekersGAV DIGITAAL

In het najaar richten wij onze blik op het onderwerp farmacotherapie. Binnen dit brede thema focussen wij begin oktober op bariatrische chirurgie. Wij hebben dr. Jan Peter Yska, ziekenhuisapotheker in het MCL, bereid gevonden om zijn kennis te delen in deze online nascholing voor openbaar apothekers en ziekenhuisapothekers. Eind oktober is het de beurt aan drs. Midas Mulder PharmD, ziekenhuisapotheker in het Erasmus MC te Rotterdam met een interactieve bijeenkomst over leverziektes en farmacologie.

Lees meer

GROG

Op donderdag 10 maart 2022 vond de GROG nascholing plaats met als thema "Minder pillen, meer therapietrouw...", gecombineerd met de uitreiking van de 14e editie van het Groninger Formularium. Een nieuwe GROG nascholing (datum/onderwerp) is nog niet gepland.

Lees meer

KROG

In november lanceert de Groninger Apotheken Vereniging de "Week van de Longen" : twee (fysieke) KROG nascholingen, die elkaar aanvullen, met als centraal thema "inhalatie".

Lees meer

KNMP

Voor het nascholingsaanbod van de KNMP verwijzen wij u graag naar PE-online

Lees meer

Reglement

De GROG bijeenkomsten zijn toegankelijk voor alle leden van de KNMP uit District Noord. Stagiaires Farmacie zijn welkom. De KROG bijeenkomsten zijn toegankelijk voor alle leden en buitengewone leden van de Groninger Apotheken Vereniging. Indien nog plaatsen beschikbaar kunnen ook apothekers uit Friesland en Drenthe zich aanmelden.

Lees meer

Aanmelden

De aanmeldingsprocedure GROG en de aanmeldingsprocedure KROG staan hier beschreven.

Lees meer