ApothekersGAV DIGITAAL

Nieuw in het aanbod van de Groninger Apotheken Vereniging is GAV DIGITAAL: online nascholing voor apothekers over actuele onderwerpen met deskundige sprekers. Eind juni staat nog één onderwerp op de agenda!

Lees meer

GROG

In verband met de coronamaatregelen is er nog geen datum voor een nieuwe GROG nascholing gepland. Zodra het weer kan zullen wij de voorbereidingen weer opstarten. Op maandag 3 maart 2020 vond de laatste GROG nascholing plaats met als thema Sekseverschillen in farmacotherapie, gecombineerd met de uitreiking van de 13e editie van het Groninger Formularium.

Lees meer

KROG

Uitgesteld maar niet afgeblazen! De fysieke KROG nascholing over Psoriasis, waarvoor Janine Dickinson-Blok als spreker was uitgenodigd is omgezet naar een digitale KROG! Lees snel verder voor het verslag van deze bijeenkomst...

Lees meer

KNMP

Voor het nascholingsaanbod van de KNMP verwijzen wij u graag naar PE-online

Lees meer

Reglement

De GROG bijeenkomsten zijn toegankelijk voor alle leden van de KNMP uit District Noord. Stagiaires Farmacie zijn welkom. De KROG bijeenkomsten zijn toegankelijk voor alle leden en buitengewone leden van de Groninger Apotheken Vereniging.

Lees meer

Aanmelden

De aanmeldingsprocedure GROG en de aanmeldingsprocedure KROG staan hier beschreven.

Lees meer