ApothekersGAV DIGITAAL

Voor GAV DIGITAAL in november richten wij ons vizier op Diabetes type 2. Hierbij gaan we dieper in op de preventie en behandeling met aanpassing van leefstijl en voeding. Voor deze nascholing voor apothekers hebben wij Hanno Pijl, internist-endocrinoloog en Hoogleraar diabetologie aan het LUMC, weten te strikken!

Lees meer

GROG

In verband met de coronamaatregelen is er nog geen datum voor een nieuwe GROG nascholing gepland. Zodra het weer kan zullen wij de voorbereidingen weer opstarten. Op maandag 3 maart 2020 vond de laatste GROG nascholing plaats met als thema Sekseverschillen in farmacotherapie, gecombineerd met de uitreiking van de 13e editie van het Groninger Formularium.

Lees meer

KROG

Op de fiets of in de auto naar een nascholing, aansluitend aan de werkdag...met collega's bijpraten onder het genot van een broodje...binnenkort is dit weer realiteit!

Lees meer

KNMP

Voor het nascholingsaanbod van de KNMP verwijzen wij u graag naar PE-online

Lees meer

Reglement

De GROG bijeenkomsten zijn toegankelijk voor alle leden van de KNMP uit District Noord. Stagiaires Farmacie zijn welkom. De KROG bijeenkomsten zijn toegankelijk voor alle leden en buitengewone leden van de Groninger Apotheken Vereniging.

Lees meer

Aanmelden

De aanmeldingsprocedure GROG en de aanmeldingsprocedure KROG staan hier beschreven.

Lees meer