ApothekersGAV DIGITAAL

Nieuw in het aanbod van de Groninger Apotheken Vereniging is GAV DIGITAAL: online nascholing voor apothekers over actuele onderwerpen met deskundige sprekers.

Lees meer

GROG

In verband met de coronamaatregelen is er nog geen datum voor een nieuwe GROG nascholing gepland. Zodra het weer kan zullen wij de voorbereidingen weer opstarten. Op maandag 3 maart 2020 vond de laatste GROG nascholing plaats met als thema Sekseverschillen in farmacotherapie, gecombineerd met de uitreiking van de 13e editie van het Groninger Formularium.

Lees meer

KROG

Uitgesteld maar niet afgeblazen! We beginnen op 28 januari met een fysieke KROG nascholing over Psoriasis, waarvoor Janine Dickinson-Blok als spreker is uitgenodigd. Althans, dat was de bedoeling...we hebben de dermatoloog bereid gevonden haar presentatie via Teams te doen! In afgeslankte vorm, maar net zo interessant! Lees snel verder hoe je je nog kunt aanmelden...

Lees meer

KNMP

Voor het nascholingsaanbod van de KNMP verwijzen wij u graag naar PE-online

Lees meer

Reglement

De GROG bijeenkomsten zijn toegankelijk voor alle leden van de KNMP uit District Noord. Stagiaires Farmacie zijn welkom. De KROG bijeenkomsten zijn toegankelijk voor alle leden en buitengewone leden van de Groninger Apotheken Vereniging.

Lees meer

Aanmelden

De aanmeldingsprocedure GROG en de aanmeldingsprocedure KROG staan hier beschreven.

Lees meer