GAV DIGITAAL

Vanwege de corona pandemie is de GAV gestart met het ontwikkelen van online nascholing voor apothekers. Via een digitaal platform (Microsoft Teams e.d.) wordt per nascholing een geaccrediteerd programma aangeboden over uiteenlopende onderwerpen. In eerste instantie is dit bedoeld voor GAV-leden maar staat daarnaast ook open voor apothekers uit Friesland en Drenthe.

Via ons platform GAV DIGITAAL zijn we in 2021 van start gegaan met uiteenlopende onderwerpen  waaraan wij graag een vervolg geven met een digitale nascholing over:

Glaucoom

Woensdag 31 maart 2021
19.00 - 20.30 uur
Online via Microsoft Teams

De heer prof. dr. N.M. (Nomdo) Jansonius, hoogleraar en afdelingshoofd Oogheelkunde aan Rijksuniversiteit Groningen/UMCG, richt zich in deze nascholing op het ziektebeeld Glaucoom en de wetenschappelijke onderbouwing van de verschillende behandeltherapieën, alsmede de invloed dan wel effecten van corticosteroïden en conserveermiddelen in crèmes en tabletten, zodat apothekers als zorgverlener patiënten optimaal behandelen.

Uitgebreide informatie over deze online nascholing vindt u in de 210331 Uitnodiging GAV nascholing Glaucoom 31 maart 2021.pdf

Aanmelden voor Glaucoom is tot uiterlijk 24 maart a.s. mogelijk en alleen via het aanmeldingsformulier GAV DIGITAAL 2021-03.

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met Horus Pharma Nederland en Sandoz BV.