Apothekersassistenten

De Groninger Apotheken Vereniging biedt apothekersassistenten een gevarieerd aanbod. De nascholingen staan open voor apothekersassistenten van de apotheken die lid zijn van de Groninger Apotheken Vereniging, alsmede assistenten van apotheekhoudende huisartsen, gevestigd in het werkgebied van de GAV. Op basis van cursusinhoud worden cursussen ook opgesteld voor farmaceutische consulenten.
Het scholingsaanbod varieert en er worden fysieke en online nascholingen gegeven.
De meeste cursussen zijn door SANA of KABIZ geaccrediteerd. De cursussen die (nog) niet geaccrediteerd zijn, voldoen aan de door de GAV gestelde kwaliteitseisen.

Groningen

De cursus Medicatiebeoordeling voor assistenten wordt voor de vijfde keer georganiseerd in het voorjaar 2023. Wederom op maandagavond. Aanmelden is nu al mogelijk. Bij de cursus in maart-april 2023 (dinsdagavond) is nog één plek beschikbaar.

Lees meer

Friesland

De nascholing Medicatiebeoordeling voor assistenten wordt in het voojaar van 2023 nogmaals aangeboden. Een nieuwe cursus start begin maart op de dinsdagavond. Aanmelden is nu al mogelijk. Bij voldoende belangstelling wordt in april/mei/juni nog een cursus opgestart.

Lees meer

Drenthe

Ook apothekersassistenten die werkzaam zijn bij apotheken in Drenthe kunnen deelnemen aan de digitale of fysieke nascholingen van de GAV.

Lees meer

Kalender

Een overzicht van het aanbod van cursussen voor apothekersassistenten vindt u hier.

Lees meer

Reglementen

Het cursistenreglement kunt u hier downloaden.

Lees meer

Aanmelden

Apothekersassistenten van apotheken die lid zijn van de Groninger Apotheken Vereniging en apothekersassistenten van apotheekhoudende huisartsen in de regio Groningen kunnen zich aanmelden via het aanmeldingsformulier. Daarnaast vindt u hier het aanmeldingsformulier voor cursussen in Friesland.

Lees meer