Apothekersassistenten

Ieder voor- en najaar verschijnt de cursusgids voor apothekersassistenten met een gevarieerd aanbod. De nascholingen staan open voor apothekersassistenten van de apotheken die lid zijn van de Groninger Apotheken Vereniging, alsmede assistenten van apotheekhoudende huisartsen, gevestigd in het werkgebied van de GAV. Het scholingsaanbod bestaat gemiddeld uit 25 cursussen per jaar. De meeste cursussen zijn door SANA geaccrediteerd. De cursussen die (nog) niet geaccrediteerd zijn, voldoen aan de door de GAV gestelde kwaliteitseisen.

SANA geaccrediteerde nascholingen

De GAV is eigenaar van de volgende SANA geaccrediteerde nascholing:

  • Bloedglucosemeters, het belang van zelfcontrole Cursus ID 166218


Groningen

In het voorjaar 2021 worden in eerste instantie nascholingen online aangeboden. Te beginnen in februari en maart met de onderwerpen FPZ Depressie en FPZ Dementie.

Lees meer

Friesland

Voor het voorjaar 2021is een nascholingsaanbod samengesteld voor Friese apothekersassistenten. Het programma omvat voorlopig alleen digitale nascholing.

Lees meer

Drenthe

M.b.t. nascholing voor apothekersassistenten kunnen Drentse apotheken contact opnemen met het secretariaat van de GAV.

Lees meer

Kalender

Een overzicht van het aanbod van cursussen voor apothekersassistenten vindt u hier.

Lees meer

Reglementen

Het cursistenreglement kunt u hier downloaden.

Lees meer

Aanmelden

Apothekersassistenten van apotheken die lid zijn van de Groninger Apotheken Vereniging en apothekersassistenten van apotheekhoudende huisartsen in de regio Groningen kunnen zich aanmelden via het aanmeldingsformulier. Daarnaast vindt u hier het aanmeldingsformulier voor cursussen in Friesland.

Lees meer