Apothekersassistenten

Ieder voor- en najaar verschijnt de cursusgids voor apothekersassistenten met een gevarieerd aanbod. De nascholingen staan open voor apothekersassistenten van de apotheken die lid zijn van de Groninger Apotheken Vereniging, alsmede assistenten van apotheekhoudende huisartsen, gevestigd in het kernwerkgebied van de GAV. Het scholingsaanbod bestaat gemiddeld uit 25 cursussen per jaar. De meeste cursussen zijn door SANA geaccrediteerd. De cursussen die (nog) niet geaccrediteerd zijn, voldoen aan de door de GAV gestelde kwaliteitseisen. Een deel van het cursusaanbod wordt door de verpleegkundig consulent ontwikkeld. Zij bewaakt de kwaliteit van de inhoud en organisatie.

SANA geaccrediteerde nascholingen

De GAV is eigenaar van de volgende SANA geaccrediteerde nascholing:

  • Bloedglucosemeters, het belang van zelfcontrole Cursus ID 166218


Groningen

Voor het voorjaar 2020 staan vier nieuwe onderwerpen op het programma en op veler verzoek herhaling van enkele thema's van dit voorjaar. De indeling voorjaar 2020 is op 23 januari verzonden naar de apotheken en apotheekhoudende huisartsen.

Lees meer

Friesland

In het voorjaar van 2020 organiseert de GAV nascholingen voor apothekersassistenten in Drachten. Twee nieuwe onderwerpen staan gepland. Lees verder voor het aanbod...

Lees meer

Drenthe

M.b.t. nascholing medische hulpmiddelen voor apothekersassistenten kunnen Drentse apotheken contact opnemen met het secretariaat van de GAV.

Lees meer

Twente

Op dit moment zijn geen nascholingen voor apothekersassistenten gepland in de regio Twente. Heeft u belangstelling voor cursussen medische hulpmiddelen, neemt u dan contact op met het secretariaat.

Lees meer

Kalender

Een overzicht van het aanbod van cursussen voor apothekersassistenten vindt u hier.

Lees meer

Reglementen

Het cursistenreglement kunt u hier downloaden.

Lees meer

Aanmelden

Apothekersassistenten van apotheken die lid zijn van de Groninger Apotheken Vereniging en apothekersassistenten van apotheekhoudende huisartsen in de regio Groningen kunnen zich aanmelden via het aanmeldingsformulier. Daarnaast vindt u hier het aanmeldingsformulier voor cursussen in Friesland.

Lees meer