Apothekersassistenten

Ieder voor- en najaar verschijnt de cursusgids voor apothekersassistenten met een gevarieerd aanbod. De nascholingen staan open voor apothekersassistenten van de apotheken die lid zijn van de Groninger Apotheken Vereniging, alsmede assistenten van apotheekhoudende huisartsen, gevestigd in het werkgebied van de GAV. Het scholingsaanbod bestaat gemiddeld uit 25 cursussen per jaar. De meeste cursussen zijn door SANA geaccrediteerd. De cursussen die (nog) niet geaccrediteerd zijn, voldoen aan de door de GAV gestelde kwaliteitseisen.

SANA geaccrediteerde nascholingen

De GAV is eigenaar van de volgende SANA geaccrediteerde nascholing:

  • Bloedglucosemeters, het belang van zelfcontrole Cursus ID 166218


Groningen

Het resterende nascholingsprogramma van het voorjaar 2020 is tot nader order uitgesteld. Afhankelijk van de situatie omtrent de corona-maatregelen zullen nieuwe data worden gepland.

Lees meer

Friesland

Het nascholingsprogramma voor apothekersassistenten in Drachten in het voorjaar 2020 is tot nader order uitgesteld. Afhankelijk van de situatie omtrent de corona-maatregelen zullen nieuwe data worden gepland.

Lees meer

Drenthe

M.b.t. nascholing voor apothekersassistenten kunnen Drentse apotheken contact opnemen met het secretariaat van de GAV.

Lees meer

Kalender

Een overzicht van het aanbod van cursussen voor apothekersassistenten vindt u hier.

Lees meer

Reglementen

Het cursistenreglement kunt u hier downloaden.

Lees meer

Aanmelden

Apothekersassistenten van apotheken die lid zijn van de Groninger Apotheken Vereniging en apothekersassistenten van apotheekhoudende huisartsen in de regio Groningen kunnen zich aanmelden via het aanmeldingsformulier. Daarnaast vindt u hier het aanmeldingsformulier voor cursussen in Friesland.

Lees meer